Αρθρογραφία

Τι δεν είπε ο Κατσίκης για τους «gay» γονείς

Παναγιώτης Δούμας / Σάββατο, 9 Ιουνίου 2018

Σε έρευνες που έχουν γίνει από τους Abel and Harlow στις ΗΠΑ, σε δείγματα τεσσάρων και πέντε χιλιάδων ατόμων που έχουν καταδικαστεί για παιδοφιλία, έχει διαπιστωθεί ότι οι άνδρες παιδόφιλοι δράστες δεν έχουν ποσοστό μικρότερο του 98%. Άρα όλα σχεδόν τα σεξουαλικά εγκλήματα εις βάρος παιδιών πραγματοποιούνται από άνδρες. Το ποσοστό δε των θυμάτων τέτοιων εγκλημάτων που είναι αγόρια δεν ξεπερνά το ένα τρίτο.

Ο ισχυρισμός ότι οι ομοφυλόφιλοι σε μία κοινωνία αγγίζουν το 10% των ανδρών είναι αυθαίρετος και αποτελεί μύθο. Σύμφωνα με έρευνα του ερευνητή Alfred Kinsey, οι ομοφυλόφιλοι δεν ξεπερνούν το 3%. Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι οι ομοφυλόφιλοι υπερεκπροσωπούνται στα σεξουαλικά εγκλήματα, αφού άτομα που ανήκουν το πολύ στο 3% του πληθυσμού που έλκεται από το ίδιο φύλο, πραγματοποιούν το ένα τρίτο των σεξουαλικών εγκλημάτων κατά παιδιών.

Μ’ άλλα λόγια, οι ομοφυλόφιλοι άνδρες έχουν δέκα πέντε φορές μεγαλύτερες πιθανότητες να είναι παιδόφιλοι από τους ετεροφυλόφιλους. Πρόκειται για απλά μαθηματικά. Μοιραία, αν ένα αγόρι τεθεί υπό την κηδεμονία δύο αρρένων ομοφυλοφίλων γονέων, τότε οι πιθανότητες να κακοποιηθεί σεξουαλικά είναι τριάντα φορές μεγαλύτερες απ’ ό,τι, αν την κηδεμονία του ανελάμβανε ένα ετερόφυλο ζευγάρι. Κι αυτό, γιατί, όπως είδαμε, η πιθανότητες μία γυναίκα να τα κακοποιήσει σεξουαλικά είναι ελάχιστες.

Πριν κάποιες εβδομάδες, είδαμε σύσσωμο το κατεστημένο, πολιτικό και μιντιακό να επιτίθεται κατά του βουλευτή των ΑΝΕΛ, κ. Κατσίκη, ο οποίος ετόλμησε να ξεστομίσει την ανωτέρω επιστημονικά αποδεικνυόμενη πραγματικότητα. Ο ίδιος βέβαια, δεν έδειξε να έχει και ιδιαίτερη διάθεση να τεκμηριώσει τα λεγόμενά του. Παλιά καραβάνα, γνωρίζει ότι η όποια τεκμηρίωση θα χανόταν στις κραυγές του δημοσίου λεκτικού λιντσαρίσματός του.

Υπάρχει αλήθεια κανείς, που πιστεύει ότι στις ερχόμενες εκλογές ο κύριος Κατσίκης, μετά τη δήλωσή του που θα τεκμηριωνόταν από τα ανωτέρω, θα έχει χάσει έστω και έναν σταυρό; Μπορεί να χάσει, επειδή, αν και συντηρητικός σε πολλές απόψεις του, εξακολουθεί να ανήκει στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, που συγκυβερνά με τον χειρότερο εσμό που έχει καταλάβει ποτέ κυβερνητικό θώκο σε αυτή τη χώρα. Όχι όμως επειδή είπε το αυτονόητο. Κι ας μην το τεκμηρίωσε όπως το παρόν άρθρο.

Στην πραγματικότητα, δε χρειάζεται τεκμηρίωση. Αυτό που πρέπει να γίνει αντιληπτό, είναι ότι όλα αυτά τα ζητήματα, η ομοφυλοφιλία, οι διεμφυλικοί, τα σύμφωνα συμβιώσεως, τα ομόφυλα ζευγάρια, τα φεστιβάλ ομοφυλόφιλης υπερηφάνειας και οι υιοθεσίες από ομόφυλα ζευγάρια, δεν έρχονται σε σύγκρουση απλά με τη φύση και τη λογική.

Πρωτίστως, συγκρούονται με το αξιακό μας σύστημα. Το δικό μας αξιακό σύστημα, έτσι όπως κτίστηκε από τους προγόνους μας και έτσι όπως αυτοί και εμείς θα το θέλαμε για τα παιδιά μας. Αν αυτό κάποιοι το θεωρούν αμελητέο και υποδεέστερο των διαστροφών του κάθε ιδεοληπτικού γραφειοκράτη των Βρυξελλών, θα πάρουν την απάντησή τους στις εκλογές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *