Σχετικά με εμένα

Γεννήθηκα στην Αθήνα είμαι νυμφευμένος με την Όλγα και έχουμε έναν γιο. Φοίτησα στο Κολλέγιο Αθηνών, σπούδασα Νομικά και Ιστορία στο Φράιμπουργκ της Γερμανίας και υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών στο Μάλεμε των Χανίων. Υπήρξα για δεκαετίες επιχειρηματίας δραστηριοποιούμενος στον χώρο της ένδυσης και των τηλεπικοινωνιών και από το 2011 έως και τον Δεκέμβριο του 2014 θήτευσα ως αντιπρόεδρος του «Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών». Από το 2018 ασχολούμαι επαγγελματικά με τη δημοσιογραφία, δραστηριότητα που ασκούσα ανέκαθεν, παράλληλα με το επάγγελμά μου.

Άρθρα μου έχουν φιλοξενηθεί στις εφημερίδες «Δημοκρατία», «ΕΣΤΙΑ», «Ελεύθερη Ώρα», στο περιοδικό «PATRIA» στις ιστοσελίδες «PRONEWS» και «NEWSBREAK» και «ΔΙ.Ε.ΣΥ.», ενώ έχω εργαστεί επαγγελματικά ως αρχισυντάκτης του περιοδικού «NEXUS», ως βοηθός αρισυντάκτη στην εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ», ως διευθυντής παραγωγής οπτικοακουστικού υλικού και αρχισυντάκτης στην ιστοσελίδα «PRONEWS», και ως διευθυντής του Web TV του Newsbreak.gr. Συγχρόνως, από το 2008 είμαι συνεργαζόμενος ανταποκριτής της γερμανικής εβδομαδιαίας εφημερίδας «Junge Freiheit».

Πολιτικά δραστηριοποιήθηκα από τα μαθητικά μου χρόνια ως μέλος της Κεντρικής Συντονιστικής Επιτροπής της Νεολαίας ΕΠΕΝ, ως υπεύθυνος μαθητικού. Κατά τις σπουδές μου θήτευσα ως Πρόεδρος της Ενώσεως Ελλήνων Φοιτητών Φράιμπουργκ «Η Αθηνά» και οργάνωσα κινητοποιήσεις και συνεντεύξεις τύπου για το Σκοπιανό σε συνεργασία με το Ελληνικό Προξενείο της Στουτγκάρδης. Το 2004 ήμουν ιδρυτικό μέλος και εν συνεχεία μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και της Διευθύνσεως Επικοινωνίας του Ελληνικού Μετώπου. Το 2005, ύστερα από απόφαση της Κ.Ε. του Ελληνικού Μετώπου το κόμμα μας ανέστειλε την πολιτική του δράση και ανήκα στην ομάδα εκείνη των στελεχών του που εντάχθηκαν στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό. Τον Μάιο του 2016 υπήρξα συνιδρυτής της Νέας Δεξιάς, και ανέλαβα τα καθήκοντα του Αντιπροέδρου και του Γραμματέως Διεθνών Σχέσεων. Στο πλαίσιο αυτής της αρμοδιότητος ασχολήθηκα μεταξύ άλλων με τη δικτύωση του κόμματος σε διεθνείς φορείς και οργανισμούς. Μέρος αυτής της προσπάθειας ήταν και η επίσημη ένταξη του κόμματός μας στο ευρωπαϊκό Κίνημα για μία Ευρώπη των Εθνών και της Ελευθερίας. Από τη Νέα Δεξιά παραιτήθηκα τον Οκτώβριο του 2018.

Από το Μάιο του 2022 είμαι μέλος της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ, όπου ο Πρόεδρός της, Πρόδρομος Εμφιετζογλου μού εμπιστεύτηκε τα καθήκοντα του Εκπροσώπου Τύπου.

Έχω υπάρξει μέλος του Δικτύου ’21, επίτιμο μέλος της Ενώσεως Χειμαρριωτών, ενώ είμαι και Υπεύθυνος Εμπορικών και Διεθνών Σχέσεων του Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών (ΔΙ.Ε.ΣΥ.).

Μιλώ γερμανικά και αγγλικά.

Δείτε φωτογραφίες από την πολιτική μου δράση στην Ελλάδα και το εξωτερικό κάνοντας κλικ εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *