Αρθρογραφία

Οι gay-υιοθεσίες κοστίζουν

Παναγιώτης Δούμας / Τρίτη, 1 Μαΐου 2018

Η κινηματοποίηση της ανθρώπινης διαστροφής υπό τον μανδύα της προόδου, του ανθρωπισμού και της απελευθέρωσης είναι στην κορφή της liberal – ατζέντας που πηγαίνει χέρι-χέρι με τις ονειρώξεις της μετασοβιετικής αριστεράς.

Το τι σημαίνει διαστροφή, το ορίζει αφενός η φύση και αφετέρου οι δεσμοί συνοχής κάθε κοινωνίας. Τέτοιοι είναι η ιστορία της, οι παραδόσεις της, ο ηθικός και αξιακός της κώδικας, έτσι όπως διαμορφώνεται ανά τους αιώνες μέσα από την κοινή πίστη ως προς τα μεταφυσικά ζητήματα και όχι μέσα από ψευδοριζοσπαστικές παρεμβάσεις. Παρεμβάσεις, που στόχο έχουν να θεμελιώσουν τη θρησκεία του ατομικισμού, που θα κατακερματίσει τις κοινωνίες και θα καταστήσει τους ανθρώπους έρμαια των εκάστοτε εφήμερων συμφερόντων και ιδεοληψιών.

Δυστυχώς, και αυτή η πρόκληση αναμένεται να μείνει αναπάντητη. Ο θίασος που λέγεται ελληνική πολιτική ηγεσία, θα βάλει ένα ακόμη αυτογκόλ. Άλλωστε, η κυβέρνηση στα ζητήματα αυτά – και όχι μόνο – παίζει χωρίς αντίπαλο. Και προφανώς, δε θα ζητήσω τα ρέστα από την αριστερά που εφαρμόζει την ατζέντα της, αλλά από εκείνους που έχουν τη δύναμη να αντισταθούν και δεν το κάνουν. Και πώς να το κάνουν, όταν η μικροπολιτική στον εγκέφαλό τους, αν όχι ανάλογες ψυχικές διαταραχές με αυτές των αριστερών, επιτρέπει τέτοια συναινετικότητα απέναντι στην αριστερή ιδεοληψία.

Θα βγει άραγε ένας Χριστιανός, να αντιτάξει στις ψευδοεπιστημονικές αναλύσεις των αριστερών, έρευνες, όπως αυτή του Μαρκ Ρέινερους, καθηγητή του Πανεπιστημίου του Όστιν, στο Τέξας; Μία έρευνα του 2012 σε δείγμα 15.000 ενηλίκων ατόμων, από 18 έως 39 ετών, που κατέδειξε τη χρεωκοπία των gay-υιοθεσιών και σειρά προβλημάτων και διαταραχών που είχε η ανατροφή από ομόφυλους «γονείς» για τους νέους αυτούς στην ενήλικη ζωή τους.

Χώρος δεν υπάρχει, κρατάω όμως ένα εύρημα της παραπάνω έρευνας, που θα αρέσει στο «φιλελευτεράτο», μήπως και δε βγει να σκίζει τα καλσόν του για χάρη του Μήτσου που θέλει να γίνει μάνα:
«69% των παιδιών που μεγάλωσαν με λεσβίες μητέρες λαμβάνουν σήμερα επιδόματα από το κράτος, έναντι 17% των παιδιών που μεγάλωσαν με ετερόφυλους γονείς.»

Πέραν των ερευνών ωστόσο, πρόκειται για κατάφωρη αδικία, απέναντι σε ετερόφυλα στείρα ζευγάρια που για χρόνια περιμένουν στην ουρά να χαρούν το μεγαλείο του να ανατρέφεις ένα παιδί. Σε μια Ελλάδα δε, δημογραφικά ετοιμοθάνατη, αντί να ισχυροποιήσουμε την παραδοσιακή οικογένεια, την ευτελίζουμε και την οδηγούμε στον αφανισμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *