Ο «εκκρεμής» Άδωνις αποχαιρέτησε τη Δεξιά

Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης όχι μόνον δεν είναι πια δεξιός, αλλά είναι ένας πεπεισμένος φεντεραλιστής, που αναμένει, κοιτώντας διαρκώς το ρολόι του, πότε θα καταργηθεί και η τελευταία ικμάδα εθνικής κυριαρχίας, ώστε να γίνουμε «σύγχρονοι Ευρωπαίοι».

Το συμπέρασμα εξήγαγα στο «debate» του «Greek Liberties Monitor» με θέμα: «Ωφέλησε την Ελλάδα η ένταξη στην Ε.Ε.;» Απέναντί του ο κ. Γεωργιάδης είχε τον αρθρογράφο της «Δ» Ναπολέοντα Λιναρδάτο.

Το «εκκρεμές της ιστορίας», είπε ο κ. Γεωργιάδης, άλλοτε κατευθύνεται προς μικρούς σχηματισμούς και άλλοτε προς μεγάλους, ήτοι ομοσπονδίες.

«Δεν μπορεί η Ελλάδα ούτε να γίνει ανταγωνιστική ούτε να επιβιώσει, αν δεν είναι ενταγμένη σε ένα μεγάλο σύνολο κρατών…»,

επανελάμβανε εμμονικά.

Ο Ελληνισμός μπορεί και χωρίς κράτος (!!!)

Ήθελε να αποδείξει ότι ο Ελληνισμός μπορεί να υφίσταται και… χωρίς καν δικό του κράτος. Το έπραξε δε λέγοντας το εξής απίθανο:

«Ο Ελληνισμός ήταν πιο ακμαίος πριν την ίδρυση του νέου ελληνικού κράτους και την επέκτασή του. Ήταν ακμαίος δημογραφικά, με παροικίες […] ακμαίες και πανίσχυρες και έναν Ελληνισμό ζώντα στη Μικρά Ασία.[…] Ο Ελληνισμός δεν έχει να φοβηθεί τίποτε από μια ομοσπονδιακή Ευρώπη.»

Σας θυμίζουν κάτι αυτά; Κάτι από Ρεπούση και όλο αυτό το συνονθύλευμα αναθεωρητών της ιστορίας, που διδάσκουν ότι η Επανάσταση του ‘21 ήταν ταξική και ότι προεπαναστατικά Έλληνες την περνούσαν φίνα;

Ποιος δεξιός – όπως αυτοχαρακτηρίζεται ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης – θα απαξίωνε την έννοια της ελευθερίας και την ιεράρχησή της στην ύψιστη βαθμίδα από ένα έθνος; Ποιος θα υποτιμούσε τη σύσταση του νέου ελληνικού κράτους, προτάσσοντας την ευημερία έναντι του «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ»;

Το ιστορικό εκκρεμές του Αδώνιδος είναι μία σοφιστεία. Το μοναδικό εκκρεμές είναι ο ίδιος, που μέχρι σήμερα ταλαντεύεται από τη ΝΔ στην ΠΟΛΑΝ, έπειτα στο ΛΑ.Ο.Σ., εν συνεχεία πίσω στη ΝΔ ως σαμαρικός ελαφροδεξιός και πλέον ως φεντεραλιστής και συνεπής λιμπεραλιστής του μητσοτακικού κέντρου κραυγάζει το «Είναι η οικονομία, ηλίθιε!». Κι αυτό δεν είναι υπερβολή. Ο εκκρεμής Άδωνις είπε κι αυτό:

«Με όλα τα στραβά που είχε η μεταπολίτευση παραμένει μία από τις πιο συγκλονιστικά κορυφαίες περιόδους ευημερίας που γνώρισε ο Ελληνισμός.»

Ο Άδωνις αγνοεί τον Enoch Powell

Αποχαιρετώντας τον για λογαριασμό της Δεξιάς, του αφιερώνω τα λόγια ενός μεγάλου και διορατικού πολιτικού ανδρός, του Βρετανού συντηρητικού Enoch Powell, του ανθρώπου που προέβλεψε τη σημερινή κατάντια της πατρίδος του και μεταξύ άλλων είχε κάποτε πει:

«Η ανεξαρτησία, η ελευθερία ενός αυτοκυβερνωμένου έθνους είναι το ύψιστο πολιτικό αγαθό, για το οποίο κάθε μειονέκτημα, αν χρειαστεί, και κάθε θυσία είναι φθηνά τιμήματα.»

Δημοσιεύθηκε στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ