ΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΚΩΣ;

Βλέποντας κανείς τα τεκταινόμενα στην Κω από μία άλλη οπτική γωνία θα μπορούσε κάλλιστα να εκπλαγεί από την αντίδραση των κατοίκων του νησιού. Ο ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές πήρε στο νησί 39% αυξάνοντας το ποσοστό του σε σχέση με το 2012 κατά 50% περίπου.

Κοιτώντας τα τελικά αποτελέσματα της 25ης Ιανουαρίου, αν αθροίσει κανείς τα ποσοστά των αριστερών κομμάτων θα διαπιστώσει ότι το ποσοστό τους αγγίζει το 43%. Τα κεντροαριστερά κόμματα συγκεντρώνουν ένα ποσοστό της τάξεως του 17%, ενώ οι ΑΝΕΛ που είχαν προαναγγείλει την συνεργασία τους με τον ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασαν το 4%.

Συμπερασματικά, η Αριστερά στην Κω συγκέντρωσε 64% των ψήφων. Κι αναρωτάται κανείς εύλογα: Τι δεν κατάλαβαν οι κάτοικοι του νησιού; Δεν κατάλαβαν ότι στην πλειοψηφία τους επέλεξαν κόμματα που διακηρύσσουν την χαλαρότητα στην μεταναστευτική πολιτική, που με συνέπεια υπηρετείται από την κυρία Χριστοδουλοπούλου;

Μήπως δεν ήταν ήδη φανερό το τι επρόκειτο να συμβεί με τις ορδές των προσφύγων που ανηφόριζαν από την Μέση Ανατολή; Μήπως δεν γνώριζαν ότι η σίγουρη εκλογή Τσίπρα προδιέγραφε το «Άρατε Πύλας» που ακολούθησε; Ή μήπως πίστεψαν όλοι, ότι ο Καμμένος θα κρατούσε τα μπόσικα;

Κάποια στιγμή ο λαός αυτός θα πρέπει να καταλάβει ότι οι πράξεις του έχουν και συνέπειες και ότι η τζάμπα μαγκιές μας τελείωσαν. Καλώς τα δεχτήκατε λοιπόν, καλοί μου φίλοι από την Κω, από την Κάλυμνο και τα λοιπά πάλαι ποτέ πασοκοκρατούμενα Δωδεκάνησα που αποφασίσατε να «ριζοσπαστικοποιηθείτε»!