Σχετικά με εμένα

Γεννήθηκα στην Αθήνα είμαι νυμφευμένος με την Όλγα και έχουμε έναν γιο. Φοίτησα στο Κολλέγιο Αθηνών, σπούδασα Νομικά και Ιστορία στο Φράιμπουργκ της Γερμανίας και υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών στο Μάλεμε των Χανίων. Είμαι επιχειρηματίας δραστηριοποιούμενος στον χώρο των τηλεπικοινωνιών και από το 2011 έως και τον Δεκέμβριο του 2014 χρημάτισα αντιπρόεδρος του «Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών».

Τον Μάιο του 2013 υπήρξα συνιδρυτής της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, και ανέλαβα τα καθήκοντα του Αντιπροέδρου και του Γραμματέως Διεθνών Σχέσεων. Στο πλαίσιο αυτής της αρμοδιότητος ασχολήθηκα μεταξύ άλλων με τη δικτύωση του κόμματος σε διεθνείς φορείς και οργανισμούς. Μέρος αυτής της προσπάθειας ήταν και η επίσημη ένταξη του κόμματός μας στο ευρωπαϊκό Κίνημα για μία Ευρώπη των Εθνών και της Ελευθερίας.

Έχω υπάρξει μέλος του Δικτύου ’21, μέλος της Ενώσεως Χειμαρριωτών και ιδρυτικό μέλος του Ινστιτούτου ΔΡΥΣ, ενώ είμαι και Υπεύθυνος Εμπορικών και Διεθνών Σχέσεων του Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών (ΔΙ.Ε.ΣΥ.).

Μιλώ γερμανικά και αγγλικά έχω αρθρογραφήσει για τον Ελεύθερο Κόσμο, την Ελεύθερη Ώρα, στην ΕΣΤΙΑ και στο περιοδικό PATRIA, ενώ σήμερα αρθρογραφώ στην εφημερίδα Δημοκρατία, στo ΔΙΕΣΥ, στις Ελληνικές Γραμμές και στην γερμανική εβδομαδιαία εφημερίδα Junge Freiheit.

Δείτε φωτογραφίες από την πολιτική μου δράση στην Ελλάδα και το εξωτερικό κάνοντας κλικ εδώ.